Disclaimer

Wegwijzer024.nl is het intellectuele eigendom van Stichting Sterker, werkend onder de naam Sterker sociaal werk.

Wegwijzer024 wordt met de groots mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en beheerd. Sterker sociaal werk controleert de inhoud van de website doorlopend. Voor een juiste inhoud van de website zijn we echter mede afhankelijk van actieve wijkbewoners en partners in welzijn, wonen en zorg. Daardoor is het mogelijk dat een deel van de inhoud verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van Wegwijzer024 kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Daarbij aanvaart Stichting Sterker ook geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie. Daarnaast gaat Stichting Sterker, door het plaatsen van informatie op deze website, geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook.

 
Links naar externe sites

Op deze website zijn voor het gebruikersgemak links opgenomen naar externe websites en informatiebronnen van derden. Stichting sterker is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of bronnen. Stichting sterker aanvaard daarom ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik daarvan, noch voor de privacybescherming op deze websites of voor de diensten of producten die zij aanbieden.

 
Gebruik van hyperlinks

Het plaatsen van hyperlinks naar (pagina's van) Wegwijzer024.nl met als doel (de informatie op) de website voor inwoners van Nijmegen breder bekend te maken is voor inwoners van Nijmegen en partners in welzijn, wonen en zorg toegestaan zonder dat hiervoor toestemming van Stichting sterker. Voor het plaatsen van hyperlinks voor overige doelen en/of gebruikers dient u eerst toestemming te vragen aan Stichting sterker. 

 
Contact

Heeft u vragen over deze disclaimer? Mail naar wegwijzer024@sterker.nl.

 

Techniek: www.compubase.nl

Foto: Henk Verheyen (auteursrechtelijk beschermd)