logo ww024

Aroma

Stichting Aroma is een jonge stichting met ambitie en bestaat uit vijf kunstenaars en sociaal ondernemers die werken vanuit verschillende achtergronden en disciplines. We delen een gezamenlijke visie: Wij geloven dat kunst het leven mooier maakt en bijdraagt aan een verruiming in kijken naar jezelf, de ander en de wereld om je heen. Graag willen wij bijzondere ontmoetingen tot stand brengen en de verbeelding laten stromen.

Stichting Aroma bedenkt interdisciplinaire kunstprojecten en voert deze uit. Wij zoeken bij het bedenken en uitvoeren van projecten steeds manieren om de verschillende disciplines met elkaar te verbinden. Zo inspireren wij niet alleen onze doelgroepen, maar ook elkaar. Ons doel? Het verbinden en versterken van mensen, bijzondere ontmoetingen tot stand laten komen en het bevorderen van de sociale cohesie. Kunst zetten wij hierbij in als middel.

KunstExpress is een maatjesproject in Nijmegen West, speciaal voor kinderen die interesse hebben in muziek, toneel, dansen, schrijven of beeldende kunst. Het project richt zich op kinderen in een achterstandspositie.

De Papierfabriek
Met oude enveloppen, kranten, vellen en kladjes kun je meer doen dan je denkt. In onze kleurige Papierfabriek kun je scheuren, weken, malen, scheppen, persen èn… nieuw papier maken. Waslijnen met doekjes waar het papier op droogt omkaderen onze werkplek. Het beeld dat we zo creëren geeft een feestelijke en rustige sfeer.

 

 

                                                                                                                                                   wijziging

                                                                                                                                stip

  

Logo Sterker gedownload