logo ww024

...bij de buren

... bij de buren is lekker tafelen, een kopje koffie of een goed glas wijn. Een potje biljarten, samen koken of jeu de boules spelen bij het terras. Bij … bij de buren op Park Malderborgh bent u zeven dagen per week welkom om te eten, te drinken, te ontmoeten en te doen.

Eten en drinken … bij de buren
In het eigentijdse, gastvrije restaurant … bij de buren bent u welkom voor een drankje, een kleine hap of een volledig diner. Zeven dagen per week kunt u aanschuiven tijdens de lunch. Vier avonden per week wordt er geserveerd van de à la carte kaart. Er is volop keuze waarbij wordt gewerkt met ingrediënten uit de streek.

Bent u geïnteresseerd in een ontmoeting op maat zoals een feest, vergadering, high tea, barbecue of koffietafel, dan mag u altijd vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.

Openingstijden restaurant:

  • maandag t/m woensdag van 10.00 - 17.00 uur
  • donderdag t/m zondag van 10.00 - 20.00 uur (de keuken is geopend tot 19.30 uur)

Ontmoeten … bij de buren
Bewoners van Park Malderborgh organiseren samen met buurtbewoners en vrijwilligers diverse activiteiten bij … bij de buren. Denk daarbij aan bingo, biljarten, digitale beweeggames, sjoelen, een kookcursus, een liederentafel of een Indische avond. Ook is … bij de buren de thuisbasis van een fotoclub en een schilderclub. In de brochure ‘Ontmoeten bij de buren’ leest u meer over alle activiteiten. Het staat u geheel vrij om ter kennismaking eens binnen te lopen. U krijgt dan een indruk van de ambiance en de activiteiten.
Ieder jaar, in september, vindt bij … bij de buren het evenement FestiviTIJD voor buren plaats.Irene Vorrinkstraat 401
6535 NB Nijmegen

bijdeburen@zzgzorggroep.nl
024 - 890 91 33

                                                                                                                                                   wijziging

                                                                                                                                stip

  

Logo Sterker gedownload