logo ww024

123Comfort

123Comfort is een organisatie die snel, gemakkelijk en trefzeker gemaksdiensten levert. Met onze diensten houdt u de regie over uw eigen leven. We kunnen ondersteuning bieden, zodat u bijvoorbeeld langer zelfstandig kunt blijven wonen. Of u kunt weer ruimte en rust in uw leven scheppen door activiteiten uit te besteden. Met de tijd die u overhoudt, kunt u leuke dingen ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan: hulp bij administratie, klussen, tuinman, pedicure en kapster aan huis.
Onze ervaring is dat alleenstaanden, tweeverdieners en gezinnen de diensten vooral gebruiken om ‘tijd te kopen’ of om met korting leuke dingen te ondernemen. Ouderen en chronisch zieken gebruiken de diensten met korting om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Mensen met een druk leven gebruiken de diensten om tijd te besparen, door bijvoorbeeld kluswerk of ondersteuning op maat. 

123Comfort is een initiatief van ZZG zorggroep. U dient klant te zijn om gebruik te kunnen maken van het aanbod van 123Comfort. Dit kost € 20,00 per jaar.

                                                                                                                                                   wijziging

                                                                                                                                stip

  

Logo Sterker gedownload