logo ww024

Aqua Viva

Aqua Viva is een modern en kwalitatief hoogwaardig centrum voor wonen en zorg. Het is gelegen in de mooie rustige wijk Brakkenstein in Nijmegen, in de directe nabijheid van de Radboud Universiteit en nabij het prachtige bos Heumensoord. Aqua Viva is gesticht door de Nederlandse en Vlaamse Jezuïeten en geeft op eigentijdse wijze uitdrukking aan deze rijke spirituele traditie. Aqua Viva richt zich op ouderen die comfortabel en veilig willen wonen met directe toegang tot hoogwaardige zorg. Dit krijgt vorm in een sociale omgeving waarin aandacht is voor cultuur en spiritualiteit.

Restaurant “De Drukkerij” is  toegankelijk voor wijkbewoners en andere belangstellenden. Adres (ingang): Kanunnik Faberstraat 7, 6525 TP Nijmegen. Openingstijden (voorlopig): van 11.00 tot 15.00 uur.  Info (tijdens kantooruren): 024-383 84 85. Zie voor prijzen: prijslijst restaurant.

Op Aqua Viva worden vele activiteiten georganiseerd. Een aantal daarvan met ondersteuning van onze Activiteiten Begeleiding. Maandelijks laten zij een agenda uitkomen. Kijk hiervoor op de site. De lezingen en filmvertoningen zijn toegankelijk voor alle bewoners van Aqua Viva en de bewoners van het Parkgebouw. Ook ontvangen we graag de mensen uit de wijk Brakkenstein. Voor de leden van de kloostergemeenschap is de toegang gratis. De overige gasten kunnen een knipkaart kopen waarmee u toegang hebt tot de film/lezing; een kopje koffie of thee is inbegrepen.

Heyendaalseweg 290
6525 SM Nijmegen

024 - 383 84 85

                                                                                                                                                   wijziging

                                                                                                                                stip

  

Logo Sterker gedownload