logo ww024

Arno van Haren, Praktijk voor Ontspanning Nijmegen

Bij mijn Praktijk voor Ontspanning kun je terecht voor:

  • integrale massage
    lichamelijke spanningen en klach- ten kunnen signalen zijn met een onderliggende emotionele of mentale oorzaak en een fysieke blokkade als gevolg. Voor het opheffen van deze in bindweefsel en spier- lagen gelegen blokkades wordt tijdens de massage soms flink ‘diepte’ gemaakt.’ Dat kan behoorlijk gevoelig zijn. Door je hieraan over te geven wordt het lichaam zacht, ontspant het zich en ontstaat een (enorm) gevoel van opluchting. Het is een wat veel klanten noemen ‘noodzakelijke pijn’.
  • ontspanningsmassage
    Een ontspanningsmassage herstelt de balans wanneer spanningen die bijdragen aan een gevoel van ongemak zich niet diep in het lichaam hebben verankerd. Het zorgvuldige strijken en kneden zorgt tijdens de massage en ook in de daarop volgende periode voor een hernieuwd gevoel van lichamelijk en geestelijk welbehagen.

Ik stem me zorgvuldig op je af voor een massage op maat. Licht of stevig, meer aan de oppervlakte of heel diepgaand: wat op dat moment nodig is.

Locaties

  • Praktijkruimte Lindenholt, De Hoefkamp 1122
  • Cordium in Bottendaal, De Ruyterstraat 65
  • Ook een massage aan huis behoort tot de mogelijkheden.Ik kom met plezier bij je thuis voor een ontspannende massage, ook ’s avonds en in het weekend. Het enige waar je voor hoeft te zorgen is een rustige ruimte waar ik vrij om mijn massagetafel kan lopen. 

                                                                                                                                                   wijziging

                                                                                                                                stip

  

Logo Sterker gedownload