logo ww024

Zoeken via de filters: onderwerp, stadsdeel, doelgroep, door wie of welke leeftijd

Wanneer
Wanneer je graag wilt breed wil oriĆ«nteren en wilt weten welke organisaties, activiteiten of diensten er zijn binnen een bepaalde categorie, stadsdeel en/of doelgroep, door wie de hulp geboden wordt en voor welke leeftijd het aanbod bedoeld is. 

Hoe
Gebruik een van de drie filters, of een combinatie van de filters; Onderwerp, Stadsdeel of Doelgroep. Vind je weinig resultaten schakel dan een van de filters uit, vind je veel resultaten, gebruik dan nog een extra filter. Activiteiten in je wijk vind je door het filter Stadsdeel te gebruiken. Organisaties die voor de hele stad werken vind je juist door niet te filteren op Staddeel.  

Zoeken via trefwoord

Wanneer
Wanneer je duidelijk weet waar je naar zoekt, dus wanneer je op zoek bent naar een specifieke organisatie of een product of dienst (maaltijd/alarm/thuiszorg).

Hoe
Typ een trefwoord in de zoekbalk en selecteer 'zoeken' of 'enter' (Bijvoorbeeld 'alarmering'). Krijg je geen treffer te zien, gebruik dan een ander woord of slechts een deel van het zoekwoord (bijvoorbeeld 'alarm').

Niet gevonden?
Dan kunt je terecht bij de Stip in je wijk of neem contact op met de Info- en advieslijn. De info- en advieslijn is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 - 12.30 uur en van 13.00 - 16.00 uur voor vragen van burgers, maar ook voor vragen van vrijwilligers die in een Stip werken. 

Telefoon 088 - 00 11 300

                                                                                                                                                   wijziging

                                                                                                                                stip

  

Logo Sterker gedownload